7 Aralık 2014 Pazar

1.000 +

Hürriyet İK’nın 1.000’inci sayısını okuyorsunuz.

İK profesyonelleri ve genelde şirket yöneticileri gibi uzman bir kitlenin karşısına her Pazar, tekrar ve tekrar çıkmak, kamçılayıcı olduğu kadar cesaret isteyen bir iştir.
Ama Hürriyet İK’nin challenge’ı (Ne yazık ki karşılığı yok. Ne diyebiliriz ‘meydan okuma’ mı, ‘altından kalkması gereken zor görev’ mi, ‘kendine koyduğu çetin hedef’ mi?) bu kadarla da sınırlı değil.
Hürriyet İK bir meslek yayını değil. Bir ilan gazetesi hiç değil. Her Pazar girdiği yüz binlerce evde, yüz binlerce çalışana, memura, esnafa, tüccara, işçiye, iş arayana, ev kadınına, öğrenciye, emekliye hitap eden, onların çalışma hayatına olduğu kadar, özel hayatına da dokunan, hasılı konusu sadece ‘insan kaynakları’ değil, ‘insan’ olan bir gazete.
1.000 sayıdır (ki aralıksız 19 yıl eder) ilginize ve beğeninize mazhar olabildiğimize göre, çok da yüzümüze gözümüze bulaştırmamışız, diye umuyorum.
Türkiye’de iyi bir şey yapmak zordur. Sürdürmek ve dik durmak daha da zordur. 19 yıldır Hürriyet İK’ya emek vermiş ve vermeye devam eden meslektaşlarım adına, iltifatınıza teşekkür ederim.
Serdar Devrim
Yayın Yönetmeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder